Cena
-
od
do
Bez względu na to, czy prowadzisz dużą restaurację czy niewielki lokal gastronomiczny, musisz dbać o sprawne odprowadzania zapachów i pary z kuchni. Proponowany przez nas okap przyścienny, skrzyniowy 800 mm to niezawodne udogodnienie dla wszystkich, którzy zawodowo zajmują się gotowaniem. Dzięki niemu Twoja kuchnia stanie się miejscem efektywnej pracy, gdzie powietrze jest zawsze świeże, a nieprzyjemne zapachy nie wymykają się spod kontroli. Poznaj dostępne u nas produkty i zainwestuj w sprzęt, który nie zawiedzie Twoich oczekiwań!
948,08 zł
Cena netto: 770,80 zł
999,10 zł
Cena netto: 812,28 zł
1 066,46 zł
Cena netto: 867,04 zł
1 122,59 zł
Cena netto: 912,67 zł
1 178,71 zł
Cena netto: 958,30 zł
1 269,00 zł
Cena netto: 1 031,71 zł
1 314,85 zł
Cena netto: 1 068,98 zł
1 370,98 zł
Cena netto: 1 114,62 zł
1 415,89 zł
Cena netto: 1 151,13 zł
1 483,24 zł
Cena netto: 1 205,89 zł
1 414,47 zł
Cena netto: 1 149,98 zł
1 519,37 zł
Cena netto: 1 235,26 zł
1 609,18 zł
Cena netto: 1 308,28 zł
1 687,76 zł
Cena netto: 1 372,16 zł
1 717,56 zł
Cena netto: 1 396,39 zł
1 796,13 zł
Cena netto: 1 460,27 zł
1 975,76 zł
Cena netto: 1 606,31 zł
2 043,11 zł
Cena netto: 1 661,07 zł
Okapy przyścienne 800 mm do profesjonalnych kuchni
Okap to obowiązkowy element każdej kuchni. W profesjonalnym wyposażeniu gastronomii nie może zabraknąć tego urządzenia. W tej kategorii znajdziesz solidne okapy gastronomiczne o głębokości 800 mm. Dzięki optymalnym wymiarom bez problemu dopasujesz odpowiedni wariant do Twojego pomieszczenia. Okap przyścienny powinien obejmować urządzenia grzewcze z zapasem około 10-20 cm. Zaleca się jego zamontowanie na wysokości przynajmniej 2 m. Jeśli chcesz wznieść komfort pracy na wyższy poziom, to dodatkowo zamontuj też oświetlenie i wentylator.
Okap jako niezbędny element restauracji
Okapy gastronomiczne są niezbędne w Twojej codziennej pracy. Odprowadzają zapachy, nadmiar gorąca i parę, jaka tworzy się podczas przyrządzania posiłków. Nasze okapy wykonane są ze stali nierdzewnej, dzięki czemu są trwałe i odporne na zniszczenia, przy czym są też stosunkowo lekkie. Z punktu widzenia zachowania wymaganych norm, są w gastronomii elementem obowiązkowym. Podczas ich użytkowania pamiętaj o regularnym czyszczeniu filtrów!