Cena
-
od
do
Każda profesjonalna kuchnia to miejsce wypełnione różnego rodzaju zapachami. Jedne z nich są zachęta do skosztowania przyrządzanych potraw, inne nieprzyjemnym skutkiem ubocznym smażenia czy gotowania. Aby skutecznie pozbyć się uciążliwych zapachów, skorzystaj z naszej propozycji! Okap przyścienny, trapezowy o głębokości 700 mm to idealne rozwiązania dla wszystkich, którzy stawiają na wydajność. Zachęcamy do sprawdzenia naszej oferty pochłaniaczy zapachów, które spełnią oczekiwania właścicieli zarówno małych, jak i dużych lokali gastronomicznych.
840,00 zł
Cena netto: 682,93 zł
840,00 zł
Cena netto: 682,93 zł
850,00 zł
Cena netto: 691,06 zł
850,00 zł
Cena netto: 691,06 zł
900,00 zł
Cena netto: 731,71 zł
900,00 zł
Cena netto: 731,71 zł
940,00 zł
Cena netto: 764,23 zł
940,00 zł
Cena netto: 764,23 zł
960,00 zł
Cena netto: 780,49 zł
960,00 zł
Cena netto: 780,49 zł
960,00 zł
Cena netto: 780,49 zł
960,00 zł
Cena netto: 780,49 zł
1 030,00 zł
Cena netto: 837,40 zł
1 030,00 zł
Cena netto: 837,40 zł
1 090,00 zł
Cena netto: 886,18 zł
1 090,00 zł
Cena netto: 886,18 zł
1 110,00 zł
Cena netto: 902,44 zł
1 110,00 zł
Cena netto: 902,44 zł
Okapy przyścienne o głębokości 700 mm – zapachy pod kontrolą!
Zaczynasz swój pierwszy gastronomiczny biznes i planujesz wyposażenie kuchni? Nie zapomnij o okapie. To bardzo proste w obsłudze, a jednocześnie niezbędne urządzenie ma za zadanie podnieść komfort oraz bezpieczeństwo pracy. Skutecznie odprowadzi powstałe w czasie gotowania opary. Tłuszcz przestanie być uciążliwym nośnikiem męczących zapachów, dzięki temu, że zostanie szybko wychwycony przez oferowany przez nas pochłaniacz o głębokości 700 mm ze stali nierdzewnej.
Okapy przyścienne skośne i trapezowe – głębokość 700 mm
Okapy przyścienne skośne i trapezowe o głębokości 700 mm mają tę ogromną zaletę, że znajdą zastosowanie w niskich pomieszczeniach, a także przyczepach gastronomicznych. Nie musisz więc rezygnować z marzeń o własnym foodtrucku. Wystarczy, że z naszej oferty wybierzesz sprzęt, który będzie najlepiej pasował do Twojego zaplecza gastronomicznego. Pamiętaj, aby zawsze wybierać okap trochę szerszy niż znajdujące się pod nim urządzenia. Minimalna wartość zapasu powinna wynosić 10 cm z każdej strony.